Eindexamentraining

Ben je op zoek naar eindexamentraining? Dan ben je bij HIP aan het juiste adres.  Voor leerlingen van VMBO tot HAVO/VWO! Geleidelijk toewerken naar SE’s en het CSE of juist een intensieve eindexamentraining in de periode vlak voor het CSE? Elke leerling heeft behoefte aan een andere voorbereiding in dit bijzondere schooljaar. Wij bieden op maat gemaakte eindexamentraining aan op elk niveau, zodat jij op je gemak aan die laatste loodjes kunt werken.

Elke leerling heeft behoefte aan een andere voorbereiding in dit bijzondere schooljaar. Wij bieden op-maat-gemaakte eindexamentraining aan op elk niveau! Buiten de examentraining zijn wij ook in te zetten voor andere begeleiding:

Tijdens de eindexamentraining:

  • Zijn er voor alle vakken altijd deskundige begeleiders aanwezig
  • Oefenen de leerlingen met examens van voorgaande jaren
  • Herhalen de leerlingen alle stof voor het examen
  • Wordt al het werk gecontroleerd, overhoord en individueel besproken
  • Houden begeleiders nauwkeurig bij in hoeverre een leerling de stof beheerst, geven ze uitleg waar nodig en wordt een planning gemaakt voor de resterende tijd.

Een vak per dag:

Een leerling kan zich inschrijven voor één of meerdere vakken. Per dag wordt één vak behandeld. Het is mogelijk om voor een vak meerdere keren eindexamentraining (meerdere dagen) te volgen.

De kosten:
€ 45,- per dag voor VMBO
€ 65,- per dag voor HAVO/VWO

Op maat:

De eindexamentraining kan naar de wens van de leerling en op maat gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Instituut HIP.

Je kunt je ook aanmelden voor de examentraining als je onverhoopt een herkansing hebt.