Welkom bij het hoofdkantoor van HIP!

 

Het hoofdkantoor van HIP is gevestigd op de Jan van Eijcklaan 10 in Bilthoven.
Wij staan dagelijks voor u klaar voor al uw vragen, dus neem direct contact op!

Sinds 2006 is  HIP zeer actief in het begeleiden van zowel basisschoolleerlingen als leerlingen van de middelbare school en studenten MBO/HBO/WO. Deze begeleiding varieert van remedial teaching, huiswerkbegeleiding, studiecoaching en scriptiebegeleiding tot particuliere scholen (middelbaar onderwijs & basisonderwijs) en nog veel meer waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan.

Bij HIP wordt veel aandacht besteed aan de leer, de individuele talenten en de ontwikkeling van de leerlingen en studenten. Leren is tenslotte meer dan alleen maar goede cijfers halen. Als het goed gaat, wordt leren vanzelf weer leuk. En daar gaat het ons om!

Oprichtster Miriam Lensen – de Rooij streeft naar een prettige omgeving waarin leerlingen op een goede en professionele manier bijgestaan worden in hun leerprocessen. En met succes! Instituut HIP heeft inmiddels 14 vestigingen, waarvan 4 in eigen beheer en 10 vestigingen door franchisenemers worden gerund.

Niet alleen de resultaten zijn goed, de leerlingen komen ook met veel plezier leren bij HIP. Daarvoor zorgen de persoonlijke benadering en de open houding van de werknemers bestaande uit orthopedagogen, kindercoaches, faalangsttrainers en deskundige docenten.

HIP Op de kaart

      #HIPHELPT

      De communicatie via de korte lijnen is super. Iedereen is goed bereikbaar en staat altijd voor je klaar.

      Franchisenemer, Huiswerkinstituut HIP