Huiswerkinstituut HIP Barneveld

Welkom

Met de kennis van school en de warmte van thuis, dat is een bekende uitspraak bij instituut HIP. We creëren voor de leerlingen een warme en fijne omgeving, waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Leerlingen gaan graag naar HIP!

HIP Barneveld biedt begeleiding van maandag tot en met vrijdag. De huiswerkbegeleiding is geopend van 13:00 tot 19:00 uur en de bijlessen worden op afspraak ingepland.

Wij maken gebruik van een rustig gelegen gebouw aan de Churchillstraat. Dit is een huiselijk pand en daardoor voelt dit niet schools aan. We werken met een jong en enthousiast team van huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten. Op maandag t/m donderdag is dit onder leiding van Emma en op de vrijdag onder leiding van onze vaste bèta begeleider Alieke.

Op HIP zien we niet alleen leerlingen bij wie het even niet zo goed gaat op school. Voor de ene leerling gaat het om het extra steuntje in de rug en voor de ander gaat  het om een ‘stok achter de deur’. Leerlingen hebben hulp nodig in het aanbrengen van structuur, organiseren en/of plannen. We blijven zoeken naar een balans tussen zelfstandig werken en hulp vragen, zodat leren weer leuker wordt.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie. 

 

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Barneveld

Churchillstraat 35
3772 KV, Barneveld
Telefoon: 0342-745202
E-mail: barneveld@instituuthip.nl

Contact

#hiphelpt

Ik ben erg blij met de huiswerkbegeleiding van HIP. De begeleiders zijn allemaal heel aardig en mijn cijfers zijn ook nog eens beter geworden.

Anoniem, 16 jaar
nieuw

Onze dochter heeft bij HIP de brugklastraining gevolgd. Ze heeft bij HIP een goede basis gelegd voor haar verdere schooljaar. Wij kunnen het een ieder aanraden om te doen!

Moeder leerling