Huiswerkinstituut HIP Barneveld

Welkom

Met de kennis van school en de warmte van thuis, dat is een bekende uitspraak bij Instituut HIP. We creëren voor de leerlingen een warme en fijne omgeving, waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Huiswerkinstituut Barneveld biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen van maandag tot en met vrijdag. De huiswerkbegeleiding is geopend van 13:00 tot 19:00 uur en de bijlessen worden op afspraak ingepland. Naast bijlessen bieden we ook Remedial Teaching, faalangsttrainingcitotraining, studiecoaching en onderzoek. Vanaf het voorjaar starten we ieder jaar met onze eindexamentrainingen.

Ook in de schoolvakanties is huiswerkinstituut Barneveld open. Onze ervaring is dat het prettig is voor leerlingen om ook in schoolvakanties huiswerkbegeleiding en bijlessen in te plannen. Juist zodat ze de rest van de tijd echt vrij kunnen zijn en kunnen ontspannen.

Wij maken gebruik van een rustig gelegen gebouw aan de Churchillstraat vlakbij het centrum van Barneveld. Dit is een huiselijk pand en daardoor voelt het niet schools aan. We werken met een jong en enthousiast team van huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten. Op maandag t/m donderdag is de huiswerkbegeleiding onder leiding van Emma en op de vrijdag onder leiding van onze vaste bèta begeleider Alieke. 

Huiswerkinstituut Barneveld biedt meer dan inhoudelijke huiswerkbegeleiding alleen. Voor de ene leerling gaat het om het extra steuntje in de rug en voor de ander gaat  het om een ‘stok achter de deur’. Leerlingen hebben hulp nodig in het aanbrengen van structuur, organiseren en/of plannen. We blijven zoeken naar een balans tussen zelfstandig werken en hulp vragen, zodat leren weer leuker wordt.

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie. Ook is het mogelijk om een dagje mee te lopen in de huiswerkbegeleiding om te kijken of het bij je past.

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Barneveld

Churchillstraat 35
3772 KV Barneveld
Telefoon: 0342-745202
E-mail: barneveld@instituuthip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

Ik ben erg blij met de huiswerkbegeleiding van HIP. De begeleiders zijn allemaal heel aardig en mijn cijfers zijn ook nog eens beter geworden.

Anoniem, 16 jaar
nieuw

Onze dochter heeft bij HIP de brugklastraining gevolgd. Ze heeft bij HIP een goede basis gelegd voor haar verdere schooljaar. Wij kunnen het een ieder aanraden om te doen!

Moeder leerling / huiswerkbegeleiding