Huiswerkinstituut HIP Bussum

Welkom

WELKOM BIJ HUISWERKINSTITUUT HIP BUSSUM

Instituut HIP Bussum is vanaf april 2014 geopend. Sindsdien zijn we actief en gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen van de basisschool tot universiteit.
HIP Bussum is gelegen op een centrale plek in het dorp, dicht in de buurt van alle woonwijken, basis- en middelbare scholen.
Op Huiswerkinstituut Bussum zien we niet alleen leerlingen bij wie het even niet zo goed gaat op school. Voor de ene leerling gaat het om het extra steuntje in de rug of de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’. De ander is juist gebaat bij hulp in structuur aanbrengen, organiseren en plannen.
Iedere leerling heeft diverse en aparte hulpvragen waar wij op ons instituut mee aan de slag gaan tijdens de huiswerkbegeleiding, bijles of één van onze andere diensten. De vestigingsmanager en bijlesdocenten van HIP Bussum hebben regelmatig contact met ouders en met mentoren of docenten op school.
Met dagelijks alfa-, bèta- en gamma krachten in huis, worden leerlingen áltijd inhoudelijk geholpen én overhoord. Zowel mondeling als schriftelijk.
Er wordt zowel voor de huiswerkbegeleiding als de bijles bij Instituut HIP Bussum gewerkt met een online rapportage-systeem, zodat ouders de planning en voortgang en gevolgde bijles van hun zoon/dochter kunnen inzien.
Alle beoordelingen van elke les van de leerling en van mondelinge en schriftelijke overhoringen kunnen op deze manier worden meegelezen. Zo zorgen we dat alle neuzen dezelfde kant op staan en kunnen we elkaar aanvullen in de zorg en begeleiding van de leerlingen.

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Bussum

Kerkstraat 19
1409 HG Bussum
Telefoon: 035-3030938
E-mail: bussum@instituuthip.nl

 

 

Contact & aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

HIP is een behulpzame plek voor mij. Ik zit hier nu 4 jaar en ik ben nog nooit blijven zitten. Het is een rustige en leerzame plek.

Boris , 4 VWO, Willem de Zwijger College