Huiswerkinstituut HIP Driebergen

Welkom

Huiswerkinstituut HIP Driebergen heeft een prettig en rustig pand in het hart van het dorp.
Het huiswerkinstituut is goed bereikbaar voor de diverse basis- en middelbare scholen in de omgeving. Leerlingen van vrijwel alle middelbare scholen in de omgeving komen voor huiswerkbegeleiding en bijlessen zoals leerlingen van de Breul, OSGS, OLZ, CLZ, het Revius, Jordan.
De leerlingen van de basisschool komen voor NIO en CITO trainingen, Remedial Teaching en bijlessen naar de vestiging.

Net als de andere huiswerkinstituten van HIP heeft Driebergen bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders die bijles kunnen geven in alle vakgebieden zodat leerlingen dagelijks vooruit geholpen kunnen worden. Of het nu gaat om het aanleren van studievaardigheden, het overhoren van huiswerk of het geven van remedial teaching of bijlessen, huiswerkinstituut Driebergen heeft hier  begeleiders en coaches voor.

In geval van diagnostische of onderzoeksvragen wordt er gebruik gemaakt van de kennis van de orthopedagoog van huiswerkinstituut Driebergen of van HIP Diagnostiek en Advies. Samen wordt er geanalyseerd of er eventueel sprake is van bijvoorbeeld dyslexie of concentratie-vraagstukken.

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Driebergen

Hoofdstraat 151
3971 KJ Driebergen
Telefoon: 0343-702977
E-mail: driebergen@instituuthip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

nieuw

Dankzij HIP kwam onze dochter het schooljaar door. Ze was helemaal vastgelopen, maar de begeleiding van HIP zorgde dat ze weer op de rails kwam, door de begeleiding, de regelmaat en de stok achter de deur. Indirect begeleide HIP ook onze ouders. Door ons op de hoogte te houden, en het vertrouwen te geven dat we onze dochter los konden laten. Als onze dochter weer hulp nodig heeft, weten we waar we moeten zijn.

Moeder (leerling huiswerkbegeleiding), Driebergen