Huiswerkinstituut HIP Ede

Met de kennis van school en de warmte van thuis, dat is een bekende uitspraak bij instituut HIP. We creëren voor de leerlingen een warme en fijne omgeving, waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Leerlingen gaan graag naar de huiswerkbegeleiding en bijlessen van HIP!

Huiswerkinstituut Ede biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen van maandag tot en met vrijdag.
De huiswerkbegeleiding is geopend van 13:00 tot 19:00 uur en de bijlessen worden op afspraak ingepland. Naast bijlessen bieden we ook scriptiebegeleiding, faalangsttraining, citotraining en studiecoaching. Vanaf het voorjaar starten we ieder jaar met onze eindexamentrainingen.

Ook in de schoolvakanties is Huiswerkbegeleidingsinstituut Ede open. Onze ervaring is dat het prettig is voor leerlingen om ook in schoolvakanties huiswerkbegeleiding en bijlessen in te plannen. Juist zodat ze de rest van de tijd echt vrij kunnen zijn.

Het oude schoolgebouw aan de Beukenlaan biedt alles wat leerlingen nodig hebben om hun huiswerk te kunnen maken en leren. Het is ruim, licht en huiselijk ingericht. We werken met een enthousiast team van huiswerkbegeleiders en bijlesdocenten onder leiding van de vestigingsmanager Jorinde. Er zijn zelfs bijlesdocenten die naast een fulltime baan bijlessen blijven geven, omdat ze er zoveel plezier aan beleven. Dat merken de leerlingen en ze komen met plezier naar de huiswerkbegeleiding en bijlessen! 

Huiswerkinstituut Ede biedt meer dan inhoudelijke huiswerkbegeleiding alleen. We leren de leerlingen plannen, we leren de leerlingen prioriteiten stellen, we zoeken naar een balans tussen zelfstandig werken en hulp vragen en we zorgen dat leren weer leuk wordt. 

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie. Binnenlopen op de Beukenlaan kan natuurlijk ook. De koffie staat klaar. Ook is het mogelijk om een dagje mee te lopen in de huiswerkbegeleiding om te kijken of het bij je past.

Kijkje binnen

Wil je meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP Ede?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Ede

Beukenlaan 4
6711 NH Ede
Telefoon: 0318-209474
E-mail: diete@instituuthip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

nieuw

Wat fijn dat ik nog zo snel een aantal examentrainingen kon volgen en wat een luxe dat ik 1 op 1 de aandacht had! Ook de lunch was heerlijk.

Annebel, 16 jaar

Ik ben enorm blij dat ik voor de examentrainingen bij HIP Ede heb gekozen. Dit gaf me niet alleen meer zelfvertrouwen, en ben met vlag en wimpel geslaagd! Ik kan het iedereen aanraden!

Jort, 18

De wekelijkse wiskunde-bijlessen bevallen uitstekend. We zijn tevreden over hoe de begeleider les geeft en uitlegt. Ook het contact onderling verloopt heel prettig en communicatie gaat makkelijk. De update die wekelijks verstuurd wordt, is zeer compleet, duidelijk en fijn. Kortom niets dan lof.

Mila, (moeder leerling), HIP Ede

Ik ben zonder onvoldoendes geslaagd van de Havo. De huiswerkbegeleiding was het 130% waard, bedankt daarvoor!

Cas, 16 jaar, HIP Ede