Huiswerkinstituut HIP Harderwijk

Welkom

Op 9 september 2019 opende Huiswerkinstituut Harderwijk de deuren van de nieuwe vestiging aan de Klavermeen 1A in Harderwijk.

Vind je het lastig om je huiswerk te plannen of weet je niet zo goed hoe je moet beginnen. Heb je moeite om je te concentreren of wil je juist geholpen worden met leren leren of leren plannen? Heb je moeite met lezen en/of rekenen of specifieke vakken? Maak je voor het eerst een onderzoeksverslag of kom je niet verder met je scriptie? Wij helpen je graag bij ons huiswerkinstituut! Ervaar hoe lekker het is om al je huiswerk onder controle te hebben! Regelmatig huiswerk maken bij tijdens onze huiswerkbegeleiding laat zien dat je veel meer vrije tijd voor andere hobby’s en activiteiten overhoudt.

Naast huiswerkbegeleiding binnen een school in Harderwijk geven wij brugklastraining, bijlessen, cito-training en examentraining.

Gedurende huiswerkbegeleiding bij HIP vinden wij contact met ouders erg belangrijk. Naast regelmatig persoonlijk contact werken wij met een online rapportagesysteem HOMi.
Op die manier kunnen ouders meekijken met de gemaakte planningen en beoordelingen van de overhoringen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie over huiswerkinstituut Harderwijk.

Ook in de zomer is de huiswerkbegeleiding van HIP Harderwijk open met de Zomerschool!

Kijkje binnen

Neem een kijkje binnen!

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Harderwijk

Vestiging INschool

Eisenhowerlaan 59
3844 AS Harderwijk
Telefoon: 06-50521396
E-mail: kirstenrottinghuis@instituuthip.nl

Klavermeen 1A
3844 PR Harderwijk
Telefoon: 06-50521396
E-mail: kirstenrottinghuis@instituuthip.nl

Contact & aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt