Huiswerkinstituut HIP Laren

Welkom

Net even dat steuntje in de rug. Of juist een pittige ondersteuning. Een goede uitleg, net zo lang tot je het werkelijk snapt. Begeleiding, coaching of gewoon ouderwets bijles. Bij Instituut HIP in Laren zitten we klaar voor elke leerling van elk niveau, van de basisschool tot de universiteit! 

Instituut HIP in Laren startte in september 2006 met huiswerkbegeleiding en bijlessen. In veertien jaar zijn we gegroeid en hebben we veel ervaring opgedaan. En ons eigen huiswerk: we weten precies wat de scholieren nodig hebben. Ons motto ‘met de kennis van school, met de warmte van thuis’ komt bij Instituut HIP dan ook goed van pas. Vandaar die huiselijke sfeer in het gebouw: gezellige kleuren, vrolijke lampen en hippe meubels. Een plek waar je je op je gemak voelt en waar je graag wil zijn, als het dan toch moet!

Instituut HIP Laren biedt onder andere: huiswerkbegeleiding, bijlessen, Citotraining en examentraining. Ook geven we remedial teaching: één op één, maar eveneens in groepjes in onze HIP4kids-klasjes. Deze groepsgewijze remedial teaching is speciaal bedoeld voor kinderen uit groep 6, 7 en 8, die nét dat extra zetje in de rug kunnen gebruiken of extra ondersteuning nodig hebben bij hun schoolwerk en/of huiswerk.

Ben je al student? Voor studenten van MBO tot universiteit biedt Instituut HIP in Laren studiecoaching en scriptiebegeleiding!

Is er sprake van bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie of hoogbegaafdheid? Of zijn er vermoedens? Instituut HIP biedt al het onderzoek dat nodig is. Er kan bijvoorbeeld een intelligentieonderzoek worden gedaan. HIP Diagnostiek en Advies beschikt over diverse eigen orthopedagogen met alle – en de meest actuele – expertise voor onderzoek en advies. 

Instituut HIP Laren is gevestigd op een centrale plek in Laren, dicht in de buurt van middelbare scholen en basisscholen en uitstekend te bereiken per openbaar vervoer. Instituut HIP Laren is vijf dagen per week geopend, ook in schoolvakanties en op zondagen. Liever buiten de vaste openingstijden? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Laren

Barbiersweg 17
1251 PA Laren
Telefoon: 035-3031386
E-mail: laren@instituuthip.nl

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt