Huiswerkinstituut HIP Vleuten-De Meern

Welkom

HIP Vleuten-de Meern bestaat ruim vier jaar en heeft zich in die tijd ontpopt tot dé plek waar je moet zijn voor basisschoolbijlessen, Cito-training of Remedial Teaching! Onze begeleiders geven één-op-één bijles, zodat ze aan de onderwijsvraag van iedere leerling toe komen. Begeleiders werken met een leerdoelen en van iedere bijles wordt een uitgebreid verslag geschreven. 

Ook voor het middelbaar onderwijs ben je op de juiste plek. Van wiskunde tot Engels, van geschiedenis tot scheikunde, en vooral ook Latijn en Grieks, we hebben voor ieder vak een geschikte begeleider in huis. Of leerlingen nou in de brugklas van de HAVO zitten, in de 3de van VMBO-kader, of de 6de van het gymnasium: we geven in alle vakken en op alle niveaus bijles. Ook bijlessen voor Latijn of Grieks zijn mogelijk! 

Het rustige en lichte stiltelokaal is dé plek  waar leerlingen geconcentreerd hun huiswerk kunnen maken. We maken samen met de leerling die huiswerkbegeleiding volgen bij binnenkomst een planning. Al het leer- en maakwerk van de dag wordt besproken en nagekeken. Ook leren we leerlingen leren en houden we daarbij rekening met hun leervoorkeuren. Tijdens de pauze wordt er gezellig gekletst of gevoetbald. Want na zo’n lange schooldag heb je momenten van ontspanning nodig!

Wil je graag meer weten over een van onze diensten of vraag je je af hoe we jouw zoon of dochter kunnen helpen bij het leren? Neem dan vooral contact op met Marjolein Brinkkemper! Ik denk graag met je mee hoe we iedere leerling kunnen helpen!

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Vleuten- de Meern

Zandweg 196a
3454 HE de Meern
Telefoon: 030-3031212
E-mail: vleutendemeern@instituuthip.nl

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

#hiphelpt

Mijn zoon heeft Grieks altijd verschrikkelijk gevonden. Maar dankzij de bijlessen begint hij het eindelijk te begrijpen en er zelfs plezier aan te beleven! Ik wist niet dat dat mogelijk was!

Moeder bijlesleerling, Vleuten- de Meern

Wat fijn dat jullie op zo’n korte termijn een bijles konden regelen! We hebben gisteren een mail gestuurd en we konden vandaag al op gesprek komen!

Moeder bijlesleerling, Vleuten- de Meern