Heeft uw dochter of zoon begeleiding nodig bij het maken van huiswerk? Inhoudelijk of juist bij het maken van een planning? Laat thuis weer even thuis zijn en geef het uit handen aan HIP!

Bij Instituut HIP bieden wij uw zoon of dochter passende op maat gemaakte begeleiding. Bij aanvang doen al onze leerlingen in de huiswerkbegeleiding een leervoorkeuren-test, de Peperklip. Onze orthopedagogen van Advies en Diagnostiek hebben deze speciaal ontwikkeld om een beter beeld te krijgen van de leervoorkeuren van onze leerlingen. Er wordt gekeken naar voorkeuren op tekstueel, auditief of visuele gebied. Voorkeur voor individueel of juist samenwerken? Is behoefte aan ondersteuning bij planning of leren leren? Kortom, de Peperklip geeft onze leerlingen een inzage in hun voorkeuren waar ze de rest van hun schoolcarriere profijt van hebben. Onze bewezen formule, bestaande uit de individuele aanpak, waarbij wij al het schoolwerk in ogenschouw nemen, biedt leerlingen het steuntje in de rug dat zij nodig hebben. Bij HIP is het mogelijk om een kijkje mee te nemen in ons leerlingvolgsysteem en wij passen de begeleiding graag aan op uw wensen. U kunt ervan op aan dat wij onze uiterste best doen om elke leerling te laten slagen!

Natuurlijk zorgen wij ook voor de innerlijke mens en hebben op vrijwel alle vestigingen een tosti, soep, vers fruit of noodles voor de leerlingen als ze uit school komen! Met knorrende magen wordt er niet geleerd!

Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek of proefmiddag!

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag