Praktische informatie

U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak. Daarnaast sturen wij n.a.v. elk onderzoek een uitgebreide verslaglegging en maken wij standaard een afspraak met u om de resultaten te bespreken. Wanneer uw zoon of dochter begeleiding krijgt bij HIP Diagnostiek & Advies houden wij ouders op de hoogte van de voortgang.

Onze HIP- vestigingen zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 13.30 – 19.00 en op zondag van 11.00 – 15.00.
Op doordeweekse dagen wordt er vakinhoudelijk begeleid vanaf 15.00 – 19.00, maar mag uw zoon of dochter altijd rond 13.30 binnenlopen om alvast zelfstandig op een rustige werkplek te werken en werk voor te bereiden om daarna met de begeleiders op te pakken.
In vakanties zijn wij de eerste zondag van de vakantie altijd gesloten en zijn daarna doordeweeks en de laatste zondag van de vakantie geopend van 11.00 – 14.00, er is dan dus een aangepast rooster.

(let op! openingstijden en aangepaste tijden tijdens de vakanties kunnen per vestiging verschillen. Kijk dus goed even bij jouw vestiging in de buurt wat daar de openingstijden én dagen zijn.)

Door middel van het plan- en volgsysteem HOMi, houden wij ouders elke HIP-dag op de hoogte van hoe het met hun zoon of dochter gaat.

Niet alleen maken we een samenvatting van hoe het die dag is gegaan (houding, spullen op orde etc.) maar ook vakinhoudelijk hoe het die dag is gegaan tijdens het overhoren of nakijken van huiswerk.


Keurmerk & kwaliteit

Instituut HIP is aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI). Een mooi keurmerk, dat de kwaliteit van onze begeleiding waarborgt.

Aanmelden

Direct aanmelden? Klik hier

Locaties

Op zoek naar een locatie bij jou in de buurt? Klik hier